Femårsavtal på plats

Publicerad
2019-08-16
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Under våren så förlängde Vätternrundan sitt samarbete med sportvarumärket Craft till och med år 2024. I enighet med det nya femårsavtalet kommer Craft att fortsättningsvis vara branschexklusiv partner inom segmentet textila produkter till Vätternrundans samtliga lopp.

– Cykel är en av våra huvudsporter och samarbetet med Vätternrundan ger oss mycket bra möjligheter att öka närvaron och bygga vårt varumärke inom denna växande sport, säger Stefan Persson, VD på Craft.
– Det känns fantastiskt att vi under de kommande fem åren kommer att fortsätta vara en del av ett av Sveriges största idrottsevenemang.

Foto Petter Blomberg/Vätternrundan

Kollektion -19
Dessutom har man tagit fram den unika Vätternkollektionen 2019 i samarbete med designern Anders Englund.

– Jag ville skapa ett kit som kopplar an både till klassiska cykelplagg och cykelsportens historia, men som samtidigt har Vätternrundans identitet, säger Anders Englund, som har designat kollektionen.
– Den tvärrandiga designen återfinns i otaliga klassiska, men även moderna, cykeltröjor. Färgtemat är baserat på Vätternrundans palett och plaggen är lätta att känna igen i klungan.

Vätternrundan är huvudloppet som sträcker sig 30 mil runt Vättern, från Motala och tillbaka. Loppet cyklades den 14-15 juni. Dessutom arrangeras andra lopp i samband med evenemanget, vilka

pågick från den 7 juni till 15 juni.