Levererar till topprestaurangen

Levererar till topprestaurangen

Publicerad
2019-04-17
Skribent
Redaktionen

Nu blir varumärket J.Harvest & Frost officiell skjortleverantör till personalen på restaurang Frantzén i Stockholm. Restaurangen är den första och enda i Sverige med tre stjärnor i Guide Michellin, som rekommenderar de bästa restaurangerna över hela världen.

– För oss handlar det om den totala upplevelsen. Kvaliteten i varje detalj är betydelsefull. Samarbetet med J.Harvest & Frost är ytterligare en detalj i den totala upplevelsen som andas kvalitet. Att vi slipper stryka skjortorna är också en bonus, säger Carl Frosterud, VD på Frantzén.

Det nya samarbetet ligger i linje med grundidén för J.Harvest & Frost; att utveckla och designa arbetskläder för män och kvinnor, med en övertygelse att estetik, kvalitetsdesign och precisionshantverk spelar en viktig roll i vår vardag.

– Samarbetet är riktigt spännande och en kvalitetsstämpel för oss på J.Harvest & Frost. Vi vet att Frantzén bara väljer det bästa och då är det extra smickrande att de valt oss som skjortleverantör, säger Fredrik Johansson, marknadschef på J.Harvest & Frost.

Den nu trestjärniga restaurangen Frantzén vann under hösten 2018 guld i tävlingen Svenska Ljuspriset. Detta efter att den då tvåstjärniga restaurangen flyttade från sina gamla lokaler i Gamla stan i Stockholm, till Klara Norra Kyrkogatan på Norrmalm i Stockholm.