Samarbete med världslaget

Samarbete med världslaget

Publicerad
2019-01-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Från och med säsongen 2019 och minst fyra år framåt i tiden, kommer det tyska cykelstallet Team Sunweb att träna, tävla och återhämta sig i kläder från sportvarumärket Craft. Inom samarbetet ingår även produktutveckling.

– Vi drivs av innovation och är mycket glada över att börja utveckla tävlings- och träningsplagg tillsammans med ett av världens bästa cykellag, säger Daniel Höglind, produkt- och marknadsdirektör på Craft.
– Genom att samarbeta med ett världslag som Team Sunweb kommer vi att stärka vår närvaro inom cykling, som är ett viktigt fokusområde för oss de kommande åren.

Team Sunweb vann bl a Giro d’Italia 2017 och bröderna Tobias och Fredrik Ludvigsson, från Huskvarna, tävlar för laget.