Officiell klädleverantör till VM

Officiell klädleverantör till VM

Publicerad
2018-12-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Det nyskapade varumärket EQPE, med skidkläder för den skandinaviska miljön, är den officiella klädleverantören till alpina VM i Åre 2019, 4-17 februari 2019. Samtidigt släpper man en unik VM-kollektion, som alla 1 500 volontärer ska bära under mästerskapet.

– Från vår sida har det varit intressant och spännande att vara en del av processen att ta fram kläder till vår organisation. Vi har höga krav på kvaliteten, då vi jobbar långa dagar i vintermiljö, säger Niklas Carlsson, VD för Åre 2019.
– Att få vara en del av lanseringen av ett nytt Skandinaviskt varumärke och kunna lansera en unik kollektion i samband med VM känns extra kul.

Tävlingarna i Åre kommer följas av över 700 miljoner TV-tittare världen över och kommer ses av drygt 120 000 åskådare på plats.