Promotion Gallery öppnar i Stockholm

Promotion Gallery öppnar i Stockholm

Publicerad
2018-09-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Nu har sju företag inom profil- och promotionbranschen slagit sig samman och bildat Promotion Gallery i Stockholm. Företagen är: Vinga of Sweden, Xindao, PF Concept, CTwo Products, Nimbus, Matterhorn och Ernst Alexis.

De har gemensamt hyrt en lokal på Barnhusgatan 16, mitt i centrala Stockholm och i samma kvarter som Folkets Hus. Det är också i samma fastighet som New Wave Group har sitt Stockholmskontor och showrum. De sju företagen satsar på en sprakande invigningsfest som är planerad till 13/9.

– Vi ser ett växande behov av dynamiska och spännande mötesplatser för våra kunder. Många av våra kunder idag lägger mer kraft på sina kunder och mindre på kontor och utställning.
– Våra kunder vill ha möjligheter att träffas på mer neutral mark men med ett stort och ständigt uppdaterat utbud som Promotion Gallery tillhandahåller åt, säger Johan Pettersson, på Ernst Alexis.

Liknande koncept finns redan i Oslo; Villa Gabel och i Finland; Promotion Gallery Helsingfors. Dessa promotioncenter är mycket välbesökta och används dagligen av kunder. Att sedan kunderna kan låna hela showrummet och ha sina egna kundträffar har gjort konceptet otroligt populärt. Det eftersom kostnaden för kunden minskar dramatiskt genom bl a lägre kontorshyra, då de förlägger sina möten på ett promotioncenter.
Dessutom är dessa promotioncenter ständigt växande och utvecklande, för att hela tiden kunna möta kundernas och marknadens behov.