Ny Account Manager Inkjet på Agfa Graphics

Ny Account Manager Inkjet på Agfa Graphics

Publicerad
2018-05-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Den 5 februari började Christer Pålsson på Agfa Graphics, som Account Manager för inkjet i södra Sverige och danska Själland. Christer har sin bas i Helsingborg och har en lång erfarenhet inom den grafiska branschen.
Han har arbetat med digitala produktionslösningar i många år hos Fujifilm, med bl a inkjet, digitalprint och prepresslösningar.

Christer säger själv;
– Efter ett par år på produktionssidan av förpackning och etikett känns det mycket inspirerande att vara tillbaka på leverantörssidan, därtill i ett starkt företag som Agfa med en fantastisk produktportfölj.

– Vi är väldigt glada att få Christer som medarbetare, säger Björn Allskog, Nordenchef för Agfa Graphics.