Internrekrytering av ny chef

Internrekrytering av ny chef

Publicerad
2018-05-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Efter att ha arbetat på JustNu i drygt 30 år, kliver Agneta Bremmers upp till tjänsten som HR-chef och tar en plats i ledningsgruppen för kedjan.

– Agneta är kreativ, engagerad och en duktig människokännare. Hon har jobbat på JustNu under lång tid och kan företagskulturen och våra kärnvärden bättre än någon annan, säger Jan Veres, VD på JustNu.
– Det viktigaste vi har är våra medarbetare, eller JustNuare som vi kallar oss. Därför är det en naturlig väg att gå när vi rekryterar en person som blir dedikerad våra JustNuare. Jag är mycket glad att Agneta, med sin erfarenhet, vill åta sig den här utmaningen.

Hon är idag platschef på tryckeriet Göteborg City, vilket hon kommer vara till och med årsskiftet då hon flyttar in på huvudkontoret i Borås.

– Jag har jobbat på JustNu i drygt 30 år, med olika arbetauppgifter och på olika tryckerier. Jag älskar det här företaget, för det utvecklas hela tiden, säger agneta Bremmers, tillträdande HR-chef på JustNu.
– Att jobba med människor är det roligaste jag vet. Att få möjligheten att jobba med HR-frågor på heltid och hjälpa alla mina medarbetare ser jag verkligen fram emot.