PapEx byter ägare

PapEx byter ägare

Publicerad
2018-02-21
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Personal

Mikael Sjösten och Charlotte Bjärestig blev nya ägare till PapEx AB vid årsskiftet. PapEx är en leverantör av produkter inom expo, papper, display och förpackning till återförsäljare. Olle Nordbäck grundade PapEx år 2010 och har drivit företaget tillsammans med Linda Rosberg och övrig personal.

Mikael SJösten har lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring. Han har jobbat som säljare både inom profilreklam och optik. Charlotte Bjärestig har många års erfarenhet inom kundservice och försäljning mot återförsäljare inom profilreklam, restauranggrossist och butik.

– Vi är väldigt glada att få möjligheten att driva och utveckla PapEx vidare, som nya ägare. Det var väldigt spännande att få möjligheten att träffa våra kunder på Nordic Profile Fair i Jönköping, säger Mikael Sjösten och Charlotte Bjärestig instämmer.

– Vi vill passa på att tacka alla återförsäljare för fantastiskt roliga och spännande år. Det känns otroligt roligt och tryggt att få lämna över stafettpinnen till några så drivna och engagerade människor som Charlotte och Mikael, som jag är övertygad om kommer bli högt uppskattade av våra kunder, säger Olle Nordbäck, VD Perthon Group och tidigare ägare av PapEx.