LabelExpo gav bra avslut

Publicerad
2017-12-28
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Visutech kunde meddela att man nådde stora framgångar på LabelExpo i Bryssel. Det danska etikettföretaget 4Labels tecknade ett avtal om en HP Indigo WS6800 digitalpress, som i fyrfärgsläget skriver 30 meter i minuten.
Den norska etikettproducenten Ellco Etikett gjorde också en investering i en HP Indigo WS6800, tillsammans med en A B Graphic Digicon Series 3. Två andra Digicon Series 3 fick nya hem i StrongPoint Labels produktionsanläggningar, en i Norge och en i Sverige.

Andra halvan
I övrigt kan vi rapportera om att Visutech har haft en fin start av andra halvåret 2017. Under tredje kvartalet levererade och installerade företaget flertalet nya maskiner, där många danska tryckerier väljer att investera i HP Indigo.
Green Graphic från Ikast i Danmark, som bedriver sin verksamhet som underleverantör till andra tryckerier och reklambyråer, gjorde en investering i HP Indigo 12 000. Ecco Print utökade maskinparken i samband med flytten till Hjörring, där både en HP Indigo WS6800 och en ABG Digicon Series 3 platsade in i den nya produktionsanläggningen.
Hos de svenska kunderna har Exakta Print kompletterat med en Bourg Binder BB3102, AJ E-print AB bytte ut sitt efterbehandlingssystem till en Bourg Booklet Maker BM-e och Scandipac i Karlstad slog till på en Scodix Ultra Pro.