Mimakiskrivare utöver det vanliga

Publicerad
2017-03-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

En innovation från Mimaki i form av nya TX300P-1800, som ger utskrifter i upp till 68 kvm/tim med direktutskrift på nästan alla typer av naturliga eller konstgjorda material. Enkelheten att kombinera hög kvalitet och hög hastighet gör TX300P-1800 idealisk för applikationer såsom mode, inredning, flaggor, soft signage, displays etc.

Denna 1,8 meter bred skrivare är speciellt utformad för att tillgodose behovet i textil- och konfektionsindustrin för kostnadseffektiv tryckning av textilier för produkter eller prover. Nytt skrivarhuvud skapar möjligheter att printa på tjockare textil, vävda mönster och fibrer.

– Eftersom konsumenterna i allt högre grad vänder sig till Internet för sina köpbehov, tror vi att de också kommer att vilja skapa egna mönster och inte enbart förlita sig på de standardutföranden, som finns tillgängliga i butikerna, säger Mike Horsten, försäljningschef på Mimaki.

Förutom att det är nödvändigt att på ett kostnadseffektivt sätt producera prover och små upplagor, kommer beslutsfattare att leta efter lösningar, som hjälper dem att möta denna nya typ av efterfrågan hos konsumenterna.
De kommer inte att vilja att deras textiltyper ska vara så begränsadE som de är med många digitala textiltrycklösningar idag. Det är precis vad Mimaki Tx300P-1800B har utformats för att göra, enligt företaget.