Intecs nya LP215 och LCF215

Publicerad
2017-03-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

De som besökte Sign&Print på Kistamässan i början av februari kunde stöta på företaget Master Office, som var en av utställarna. I deras mässmonter hade de med sig både den nya, kompakta etikettskrivaren Intec LP215, rippstationen och skär- och finishingmaskinen LCF215.

Skrivaren är speciellt framtagen för korta och mellanlånga körningar. Till rippstationen har man tagit fram ett verktyg med drag och droppfunktion anpassat till skrivaren. Programmet är även anpassat för gridlayouter och snabb påläggning av grafik. Sedan syns de färdiga etiketterna, som är redo för utskrift på skärmen.

LP215 kan laminera och köra rulle till rulle, både med plantpapper och färdigskurna etiketter. Tonerkassetterna är standard i cmyk-uppsättning. Köper man LCF215 också används den till att sköra ut etiketterna, som inte trycks på färdigskurna rullar