Creative Papers från Arjowiggins

Publicerad
2017-03-30
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Sedan 1 januari 2017 är Antalis den officiella distributören av Arjowiggins Creative Papers i de nordiska länderna. Arjowiggins är världsledande tillverkare av finpapper för designers, tryckerier och andra kunder över hela världen. De välkända papper från Arjowiggins Creative Papers, som Antalis nu lanserar på marknaden, inkluderar varumärken som; Conqueror, Curious Collection, Keaykolour, Rives och Pop’Set.
Pop’Set har ett omfattande utbud av infärgade, tonade designpapper i intensiva, levande nyanser, som kompletteras av en serie med matchande kuvert.
Produkterna erbjuder ett brett urval av ytvikter, färger och strukturer och är det självklara valet för kreativa designers över hela världen för produktion av tryckmedia av alla de slag; från brevpapper och inbjudningar, till årsredovisningar, böcker och finemballage.
Alla produkter är utvecklade och tillverkade med expertkunnande, som har förts vidare från generation till generation, genom nästan 250 år av pappertillverkning.

– För oss är trycksaken mer levande nu än någonsin. Tillväxten inom digital kommunikation har ökat effekten av vad det tryckta mediet kan förmedla, att förstärka ett budskap genom noggrant val av papper och trycktekniker, säger Madeleine Eklund, produktchef på Creative Papers Skandinavien.
– Det kanske trycks i mindre omfattning i vårt digitala samhälle, men få kanaler kan ge samma upplevelse som en arbetad trycksak. Vår mission är att ge designers, varumärkesägare och tryckerier professionell rådgivning och inspiration som ger trycksaken det lilla extra. Till vår hjälp har vi marknadens starkaste varumärken i vår produktportfölj, som finns över hela världen.