AIM utökar maskinparken

Publicerad
2017-03-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
3D-print

AIM Sweden är företaget som tillverkar 3D-modeller i metall inom industri och medicinteknik. Sedan de installerade första skrivaren Q10 plus i maj i fjol, har den producerat över 400 prototyper. Nu tar AIM nya krafttag och satsar på att utöka maskinparken med två högpresterande 3D-skrivare från Acram.

– Ett antal kunder efterfrågar möjligheten till serieproduktion. Därför tar vi nästa steg i vår utveckling och installerar två nya maskiner; en Q10 plus och en Q20 plus, säger Göran Elovsson, VD på AIM Sweden AB.

– Vi på Arcam är stolta över att AIM Sweden väljer vår unika EBM-teknik för sin produktion. Med tre maskiner installerade har de den största EBM-kapaciteten i Norden, säger Magnus Rene, VD på Acram.