Direct To Garment

Publicerad
2016-06-29
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

AnaJet DTG-skrivare skriver inte bara ut direkt på tygmaterial, utan även på glas, trä, plast, metall mm. Ricoh köpte nyligen upp AnaJet, för att komma åt deras marknadsledande teknologier för DTG-skrivare.
Ricoh förstärker nu teamet i USA, där AnaJets huvudkontor finns med utveckling och försäljning till partners runt om i världen. Allt för att säkerställa att AnaJet kommer att fortsätta vara teknikutvecklaren och ledaren inom DTG-skrivare.

– Att Ricoh valde att köpa AnaJet borgar för en kontinuitet och ger AnaJet möjlighet att fortsätta vara teknikledande inom sin nisch, säger Absurd Ideas ABs VD Christian Almstedt.

Absurd, som representerar produkterna i Sverige, visar och demonstrerar MPowerskrivarna i sina nya lokaler i Enköping. Här visar man hur man med skrivarens teknologi skriver ut högkvalitativa färgutskrifter på T-shirts och andra tygprodukter samt även på glas, metall, trä, plast mm. Detta gör det möjligt för fler företag att ekonomiskt kunna motivera ett inköp av en skrivare, som kan lösa många av deras utskriftsbehov.

SM416 Direct To Garment