Mitsubishi MTB Challange Collection 2016

Publicerad
2016-05-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nedräkningen har börjat. Den 14 maj går starten i Billingeracet, som är första tävlingen i Mitsubishi MTB Challenge;

Sveriges största och roligaste mountainbike-cup. Redan nu släpper Attitude 8848 årets officiella kollektion med ett raceställ i helt ny design samt en rad sköna plagg och prylar för dig, som har ett hjärta för mountainbike.

Årets tema är Technology for Endurance, där inspirationen är hämtad från rallyvärstingen Mitsubishi Outlander Plug-In Hybrid, som körs av Hiroshi Masuoka, flerfaldig vinnare i Dakar-rallyt. Förutom designspråk och färger har bilen och kollektionen samma gemensamma nämnare: avancerad teknologi som ger maximal kapacitet, prestanda och effektivitet även under riktigt långa race.

Cykeltröjan Outlander Bike Jersey och byxan ASX Bike Bib följer kroppens anatomi och de högfunktionella, ultralätta materialen ser till att hålla kroppen torr. Byxans vaddering är en högklassig HD Ergonomic Pad som med sin innovativa konstruktion av flera perforerade lager ger bra viktfördelning och skydd mot stötar. CoolMax-fibrerna transporterar bort fukt och håller huden komfortabel hela loppet. Made in Italy förstås, cyklingens förlovade land. Nytt för i år är att vårt officiella ställ även finns i dammodell.
MITSUBISHI MTB CHALLENGE OFFICIAL COLLECTION 2016 (1)