All in Print China 2016 är på rätt spår

Publicerad
2016-03-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

All in Print China, som kommer att gå av stapeln i Shanghai, bäddar för framgång; ungefär ett år innan den drar igång den 18 oktober 2016 har mer än 400 välkända företag från den internationella printindustrin redan bekräftat sitt deltagande i det 6:e genomförandet av All in Print och mer än 80 000 kvm hallyta har bokats av globala aktörer som Dupont, Dätwyler Graphics, Epson, Siemens samt asiatiskt märken som Daqiao Packaging, Focusight, Mclantis Group, Master, STS Maskiner, UPP Group, Weng Cheng Machinery, Yilee, Yoco och även österrikiska leverantörer som B&R Industrial Automation, för att bara nämna några.
Mässarrangörerna räknar också med en stor uppslutning från USA och Tyskland.

SM214 Fespa China Future For Print Conference_2 (3)