In Flames och Blåkläder gör unik dokumentär

Publicerad
2016-01-12
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia

Blåkläder har tidigare presenterat deras exklusiva samarbete med hårdrocksbandet In Flames och deras scenarbetare. Nu skruvas relationen upp ytterligare. Tillsammans med hårdrocksbandet lanserar Blåkläder en unik dokumentärserie i fyra delar och en exklusiv limited edition-kollektion.

I dokumentären; Build it up, tear it down, som har premiär på Blåkläders hemsida i samband med att In Flames Sverige-turné drar igång, får vi följa med scenarbetarna bakom kulisserna på tre av sommarens turnéstopp. Dokumentären kommer att bjuda på livemusik, exklusiva intervjuer, hängivna fans och en rejäl dos hårdrock. För de riktigt inbitna In Flames-fansen ges möjligheten att ta del av det sista avsnittet före alla andra genom att registrera sig på Blåkläders hemsida.

Som en del av lanseringen kommer Blåkläder även att släppa en unik limited edition-kollektion tillsammans med In Flames. Signaturplagget är en helt ny stretchbyxa i denim, som produceras och numreras i enbart 666 exemplar.
In Flames scenarbetare har under sommarens turné testat byxan och är mycket nöjda med byxans slitstyrka samt dess fantastiska passform och komfort. Kollektionen säljs online under begränsad tid. Standardplaggen i kollektionen finns i butik vår 2016.

Då uppmärksamheten sällan riktas mot scenarbetarna och deras tuffa arbete bakom scen, känns det extra roligt att i samband med dokumentären visa alla, vilka personerna är och presentera deras historia inom branschen. Som på så många andra arbetsplatser hade slutprodukten varit omöjlig att genomföra om det inte vore för de hårt arbetande personerna i kulisserna.

SM815 Indlames och Blåkläder flamesgoesblaklader_