Promotiongalan på Nalen

Publicerad
2015-11-18
Skribent
Redaktionen

Promotionmässan kan nu stolt presentera årets stora galakväll med guldkant; Promotiongalan. En fullspäckad helkväll med underhållning i världsklass och en pampig prisutdelning. Galan går av stapeln den 19 januari 2016 på Nalen i Stockholm.
Kvällen inleds med ett bubblande mingel, för att sedan övergå till en sittande middag där deltagarna avnjuter en trerättersmeny i den vackra pelarsalen; Stora salen. Under kvällen bjuds det på en sprakande show och vem eller vilka stjärnor som kommer att äntra scenen presenteras inom kort.
Det blir en kväll att minnas. Glöm inte att bjuda med dina kunder.

Visste du att 80% av besökarna på Promotionmässan är delansvariga i beslutsprocessen av inköp och 7 av 10 planerar att besöka januarimässan.

Nalen