Nytt för hållbar markgrafik utomhus

Publicerad
2015-05-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

R&D Spandex breddar utbudet av sitt ImagePerfect-material med IP 2555 StreetApp, ett nytt självhäftande utomhusmedia.

ImagePerfect StreetApp är ett vitt, texturerat, nötningsbeständigt printmedia med en halkfri yta. Produkten har tagits fram för storformatsskrivare med solventa, eco-solventa, UV- och latexbläck.

Filmen är avsedd att användas på utmanande utomhusytor, som asfalt, trottoarer och betong. Tack vare produktens adhesivsystem kan den även användas på mattor och på trägolv. ImagePerfect StreetApp är väldigt tåligt mot repor och sprickor och har en antihalkyta. Dessutom krävs ingen laminering.

Det här senaste tillägget till ImagePerfects digitala sortiment och utbud håller en väldigt hög printkvalitet med ett stort färgomfång, vilket ger väldigt färgrika bilder perfekta för utomhusanvändning.

Spandex produktchef, Steve Jacques:

– Vårt mål är att ge våra kunder det bästa utbudet av produkter för att skapa fängslande printad grafik på i stort sett alla ytor, inomhus som utomhus, säger Steve Jacques, produktchef på Spandex.
– ImagePerfect StreetApp är det senaste tillskottet i den digitala serien, som innehåller över 160 produkter. StreetApp är ett riktigt bra tillskott i portföljen och öppnar en dörr till en lång rad nya möjligheter.

SM215 Nytt för hållbar markgrafik utomhus ImagePerfect 2555 StreetApp_Runners_small