Ny serie för digital UV-print

Publicerad
2015-02-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

R&D Spandex lanserar ImageBond, en helt ny aluminiumkompositskiva speciellt framtagen för digital UV-print. Serien består av en uppsättning färger, finish, storlekar och tjocklekar för att passa marknadens olika krav. Samtidigt finns det stora möjligheter att skräddarsy en beställning helt efter kundens behov.

Typiska applikationer för ImageBond är bl a display, mässmontrar, i affärer, möbler,
skyltar, skyltfönster, väggar, konstruktioner och mycket mer. ImageBondserien tillverkas helt i enlighet med REACH- och RoHS-lagstiftningen.

– För oss är kvalitet, tillgänglighet, säkerhet, enhetlighet och kundsupport viktigt, så vi utvecklade en serie som verkligen levererar på de krav vi ställer och som samtidigt understryks av servicen som våra kunder förväntar sig av oss, säger Rob Karpenko, marknadschef på Spandex.

Serien består av tre kvaliteter; ImageBond och ImageBond Lite har en 5-årig
livslängd, medan ImageBond ultralite har en 3-årig livslängd. Alla material är bestrukna med färg av högsta kvalitet från ledande färgtillverkare, vilket ger ett bra skydd mot väder och nötning och samtidigt ger utmärkta printresultat.

R&D Spandex erbjuder tre kvaliteter; ImageBond är seriens premiumkvalitet med två ytor i 0,3 mm aluminium och en kärna av polyeten. Den här kvaliteten har utvecklats för digital UV-print och 3Dapplikationer.
ImageBond Lite är en lättare variant med två ytor i 0,21 mm aluminium och en kärna av polyeten. Den här kvaliteten har utvecklats för digital UV-print och 2D-applikationer samt vissa 3Dapplikationer.

ImageBond Ultralite är en bra ekonomisk lösning med hög kvalitet. Produkten består av två ytor i 0,15 mm aluminium och en kärna av polyeten och är primerbestruken på baksidan. Den här kvaliteten passar utmärkt för plana applikationer och har en livslängd på 3 år.