Swesport vid Globen

Publicerad
2014-12-17
Skribent
Eric Windahl

Den 11-12 januari 2015 är det återigen dags för sportbranschens kunder och leverantörer att göra affärer, för kollegor och vänner att träffas, dags för olika trendspaningar, nya möten och idéer. Det är med andra ord dags för nya Swesport. Denna gång i nya lokaler; Annexet på Globen i Stockholm.

Den svenska sportbranschen har varit och är i en mycket stark utveckling. På Swesport ges möjligheten att visa upp branschens breda och fantastiska utbud. Swesport är det enda tillfället där besökarna får en samlad bild av allt som erbjuds.
Här möter vi ett utbud av nyheter som; casualmode för barn och vuxna, streetmode, skor, underställ, skidor, pjäxor och stavar och handskar och mycket mer inom sportprodukter, sportmode, sportfunktion.

swesportGloben