Tailor Store expanderar mer

Publicerad
2014-11-13
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Tailor Store fortsätter sin geografiska utvidgning och öppnar nu i Polen, Indien och Singapore.

– Vi jobbar på i högt tempo med vår geografiska expansion för att möta alla kunder som vill ha skräddarsydda kläder, säger Jan Höjman, VD på Tailor Store.

De senaste två åren har Polen varit en av de snabbast växande marknaderna för e-handel i Europa. 6 av 10 polacker har tillgång till bredband, vilket motsvarar ca 19 miljoner människor. Kläder och mode är dessutom det segment som har störst omsättning i Polen. Därför expanderar nu Tailor Store till Polen.

Vidare är Indien det land som kanske är mest intressant för Tailor Store. E-handeln i Indien växer starkast i hela Asien och här finns en medelklass som är lika stor som Europas befolkning. Därför blir det ett naturligt steg för Tailor Store att ta klivet dit. Att företag som HM och Zalando redan etablerat sig i Indien visar, att landet har stor potential för kläder och e-handel.

sida 50-51  Tailor store