Bättre än bäst

Publicerad
2014-11-06
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nya MultiSync EA244UHD är en 4K UHD 24-tumsskärm, och ger fyra gånger högre upplösning än full HD. Med en upplösning på hela 3840 x 2160 levererar modellen en imponerande bildkvalitet och blir ett pålitligt verktyg för att snabbt fånga upp viktiga och kritiska detaljer på bild.

Tekniska framsteg, såsom en bred 14-bitars färgskalepanel, säkerställer en pålitlig gammabearbetning och därmed en korrekt färgåtergivning. Modellen passar därför särskilt bra inom områden, där bilden spelar en avgörande roll, som exempelvis i kontrollrum och inom övervakning.

– 4K UHD var huvudattraktionen under CES 2014 och trenden kommer att hålla i sig. Tekniken presenterar många möjligheter för fler användningsområden än TV-apparater.
– Fler kommer att vilja dra nytta av korrekta och pålitliga bilder. NECs satsning på 4K UHD är ett viktigt steg för att stärka vår roll som marknadsledare inom professionella bildskärmar och projektorer, säger Henrik Breda, nordisk försäljningsdirektör på NEC Display Solutions.

Modellens bredbildsformat ger en generös och behaglig arbetsyta för bildhantering och lämpar sig även för användare inom design och foto.

EA244UHD Height Adj  007