Nya Epson-skrivare gör entré

Publicerad
2014-10-16
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Print & mer

Epson lanserar ett nytt sortiment snabba SureColor SC-T-storformatsskrivare med fyrfärgstryck. De är avsedda för olika grafik; CAD- och GIS-tillämpningar och lämpar sig för formgivare, kommersiella tryckerier, kopieringsfirmor, arkitektbyråer, byggare, ingenjörer, detaljhandeln och utbildningsväsendet

SureColor SC-T-sortimentet består av nio modeller med olika bredder, produktivitets- och skanningsfunktioner. Den nya snabba, 44 tum breda SureColor SC-T7200, 36 tum breda SC-T5200 och 24 tum breda SC-T3200 är en vidareutveckling av de framgångsrika SureColor SC-T-skrivarna, som lanserades 2012. De har förbättrats på en rad punkter och ger bästa möjliga resultat i högproduktiva miljöer.

Marknaden behöver maximal produktivitet och kunna växla snabbt mellan olika media, så de nya SureColor SC-T7200D- och SC-T5200D-modellerna har dubbla pappersrullar som laddas och växlas automatiskt.

Epson har gjort skrivarna ännu mer mångsidiga genom att bygga in en 36 tum bred färgskanner på de nya 44 respektive 36 tum breda modellerna. Detta är de första storformatsskrivarna från Epson med en skanner, som gör att användarna kan digitalisera original i stort format och skanna till fil och e-post eller dela med andra SC-T-skrivare.

Utskrifter i hög kvalitet garanteras genom kombinationen av Epsons pigmenterade UltraChrome XD-bläck i fyra färger och permanenta PrecisionCore TFP-skrivhuvuden, som alltid levererar exakta, bestående resultat. Bläcket kommer i patronstorlekar på 110, 350 eller 700 ml och har utvecklats för att ge djupaste svärta, de skarpa, täta linjer som krävs i detaljerad teknisk grafik och färger som riktigt lyser på högkvalitativa utskrifter och affischer.
Det vattentåliga och smetfria bläcket ger dessutom utskrifter, som lämpar sig för kortvarigt utomhusbruk och olika typer av inomhusbruk.

sm614 nya Epson