App med koll på medier

Publicerad
2014-10-20
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Undrar du hur bra utomhusreklam fungerar eller hur många som sagt nej till reklam i brevlådan? Eller vad; below the line, och CTR betyder? Det undrar sajten branschkoll.se och berättar att i appen Smart Pocket finns information om det svenska medielandskapet samlat på ett ställe. Där hittar du också snabbt fakta om olika medier, inklusive DR och utomhusreklam.

Många medierelaterade frågor besvaras av innehållet som är gratis och bra att ha i telefonen. I appen finns information om räckvidd, hur mycket tid lägger svenskar på olika medier en vanlig dag, hur stora investeringar som görs i olika medier, lista över aktörer och ordlista för mediebranschen.

Konsultföretaget Smart Company har i flera år gett ut innehållet i bokform och nu har man även publicerat samma innehåll i appen. Smart Pocket kan du ladda ned utan kostnad från App Store eller från Google Play.

app med koll på medier