Bengt Lagerman – ny VD på Returpack

Publicerad
2014-09-01
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Bengt Lagerman är 53 år och har lång erfarenhet av arbete med snabbrörliga konsumentvaror. Sedan 1996 har han arbetat inom Coca-Cola. Innan dess har Bengt haft olika tjänster inom Procter & Gamble.

– Vi är glada att kunna presentera en VD med gedigen erfarenhet från ledande befattningar inom dryckesbranschen och som nu ska fortsätta att utveckla pantsystemen och Returpack., säger Hans Lindblad, styrelseordförande i Returpack.

Vi svenskar är bland de bästa i världen på att panta. Nästan nio av tio burkar och petflaskor återvinns. Returpack arbetar med konceptet Pantamera, för att öka återvinningen ytterligare och få ännu fler att panta mera. De senaste åren har bolaget inlett många nya samarbeten och gjort specifika insatser för att öka antalet pantställen runt om i landet. Samarbeten har inletts med kommuner, arenor, bensinstationer, idrottsföreningar, turistanläggningar och festivaler för att göra det så enkelt som möjligt för människor att gå från ord till handling och på så sätt bidra till en hållbar framtid.

ny vd på returpack Bengt Lagerman