Ordförande för Ipex 2014

Publicerad
2013-12-13
Skribent
Eric Windahl
Ämnen
Övrigt

Patrick Martell, VD för St Ives Group, har utsetts till ordförande för Ipex 2014, som äger rum den 24-29 mars 2014 på London Excel, Storbritannien.

– Det var en ära att bli tillfrågad om att påta sig rollen som Ipex-ordförande. Det är ett viktigt uppdrag, där det framför allt gäller att tillsammans med både utställare och arrangörer, leverera ett bra Ipex 2014; en utställning och ett arrangemang i världsklass, säger Patrick Martell i en kommentar.

– I min roll som talesman för Ipex, kommer jag att arbeta nära Ipex 360-kommittén för att säkerställa ett omfattande och unikt innehåll, som ska spegla trender och aktuella frågor inom branschen.

Patrick Martell kom St Ives Group år 1980. Han utsågs till chef för deras bokförlag 1994 och blev förlagets verkställande direktör 2000. Utsedd av St Ives koncernstyrelse har han sedan 2003 innehaft positionerna VD för affärsområde Medieprodukter och VD för koncernens verksamhet i Storbritannien. Patrick Martell utsågs koncernens verkställande direktör i april 2009.

SM713 Patrick Martell ipex ordförande