Signcom bjöd på minimässa

Publicerad
2013-10-01
Skribent
Eric Windahl

I slutet av maj hade Signcom bjudit in till en minimässa i lokalerna i Bollebygd. Fler besökare än någonsin tittade på och provade UV-skrivare i form av den större varianten av succén Mimaki UJF-3042 – UJF-6042.
Mimakis Latexskrivare var många också nyfikna på och som alltid var intresset stort för gravyr, laser, transfer och sublimering. Under dagen visades också en fräsmaskin från MultiCam i arbete.

3D-skrivarna från Objet/Stratasys visades under action och besökarna fascinerades över resultaten i modeller och prototyper. Man kunde även printa egna iPhoneskal, muggar och musmattor.

Dagen till ära fanns också SA International, leverantör av programvaran Flexi Sign, på plats. Marc Hermans och Marc Dreesen höll utbildning och visade nya funktioner och finesser. Fler minimässor utlovades inom kort. Dessutom satsar Signcom stort framåt och ställer ut på inte mindre än åtta mässor i höst.

SM513 signcomminimassa_cm (3)