Xerox huvudsponsor för Collector Swedish Open

Publicerad
2013-06-25
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Xerox har tecknat ett sponsoravtal med WTA (Women’s Tennis Association), och är genom det huvudsponsor i Collector Swedish Open som spelas 13-21 juli i Båstad. Sponsoravtalet är en global satsning och innebär att Xerox blir exklusiv leverantör av dokumenthanterings- och affärstjänster för hela WTA-organisationen.

– Vår uppgift är att underlätta arbetet bakom kulisserna. WTA:s verksamhet är komplex och kräver att olika behov från flera olika håll ska tillgodoses. WTA och Collector Swedish Open måste kunna leva upp till förväntningar som ställs av fans, spelare, turneringsrepresentanter, sponsorer, media och många fler. Vi finns där för att tillgodose behoven och låta WTA fokusera på att ge oss världsklasstennis, säger Stefan Lundin, pressansvarig på Xerox Sverige.

Xerox kommer finnas på plats i Båstad för att ta emot sina kunder och partners. Dessutom kommer besökarna att kunna använda Xerox mobila utskriftstjänster för att skriva ut bilder och dokument direkt från sina mobiltelefoner eller läsplattor.
Till årets Collector Swedish Open i Båstad väntas storpublik då turneringen bland annat att gästas av de amerikanska tennissystrarna Venus och Serena Williams. Bland hemmafavoriterna märks Sofia Arvidsson och Johanna Larsson.

xerox