Förlänger avtalet med Systemtext

Publicerad
2013-04-24
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Produktmedia

För två år sen tecknade Fågelviksgruppen, med Taxi 020 och Taxi Kurir, ett avtal med Systemtext. Det avtalet har nu företaget valt att förlänga.

Systemtext

– Detta är vi både oerhört stolta och glada över, säger Monica Andersson, marknads- och kommunikationsansvarig på Systemtext.

– Samarbetet med Systemtext har fungerat bra. Vi är nöjda, allting flyter på bra och har därför valt att förlänga avtalet, säger Frederick Scholander, marknads- och informationsansvarig på Taxi 020.

Det nya avtalet började gälla vid årsskiftet. Taxi 020 har totalt ca 1 300 fordon och ungefär 350 bilar folieras per år. Till detta kommer löpande foliering vid lackskador.
Systemtext ansvarar för logistiken och droskägarna bokar in tider för foliering. Montage sker i Systemtexts egna lokaler i Stockholm, Malmö och Göteborg samt i för ändamålet hyrda lokaler.

Beslutet att helfoliera sina taxibilar gula togs av Taxi 020 för sju år sedan. De gula bilarna är välkända i Stockholm, Malmö och Göteborg.

– Vi valde att helfoliera bilarna i vår varma gula färg. Något vi inte ångrat. Gult signalerar taxi; yellow cab och bilarna är lätta att känna igen. Vi är också ensamma om gula, helfolierade taxibilar i Sverige, säger Frederick Scholander.