MerxTeam i Kockarnas kamp

Publicerad
2012-11-26
Skribent
Redaktionen

I mitten av september började TV4 sända publiksuccén Kockarnas kamp, där åtta av landets superkockar möts i ädel tävlan om vem som är att utse till den bästa och skickligaste kocken.

Här får tittarna se när Leif Mannerström, Stefano Catenacci, Malin Söderström, Paul Svensson, Christian Hellberg, Carina Brydling, Tommy Myllymäki och Stefan Karlsson möts i tävlingsmoment som t ex att skiva potatis, stycka kött, filea fisk eller vispa ihop en läcker sås.
De två deltagare som presterat sämst i tävlingarna möts i slutet av varje avsnitt i en duell – där de ska koka sås. De övriga deltagarna avgör vilken sås som är bäst, och förloraren måste lämna tävlingen.

När de bästa kockarna ska mötas, så är det självklart att man använder de bästa köksartiklar och köksred-
skap, som står till buds. En av leverantörerna är MerxTeam från Göteborg.

– Matlagningsintresset i Sverige har ju fullständigt exploderat under de senaste åren och det märks inte minst när det gäller efterfrågan på professionella köksartiklar av hög kvalitet, berättar Nicklas Dahlberg på MerxTeam.

– När TV4 gör en storsatsning på Kockarnas kamp har vårt varumärke Exxent med ett 30-tal olika artiklar som exponeras under tävlingarna. Det är en viktig del i vår varumärkesstrategi, betonar Nicklas Dahlberg.

Merx Team i Kockarnas kamp - Nicklas Dahlberg  MerxTeam i kockarnas kamp