Shahab Salehi fick Molanders-stipendiet

Publicerad
2012-09-14
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Molanders-stipendiet är det årliga stipendiet, som tilldelas en framstående elev vid en av landets eftergymna-
siala yrkesutbildningar inom foto och bild. Stipendiebeloppet är på 10 000 kronor och åtföljs av en stipendieplakett.Shahab Salehi

2012 års Molanders-stipendiet till årets yrkeselev har tilldelats Shahab Salehi, som är en av årets avgångselever från Fotoskolan i Stockholm. Han får stipendiet för sitt examensprojekt och hans projektbilder kan ses på www.molanders.se. Hedersomnämnande gavs samtidigt till Lisa Lindqvist Liljedahl och John Buddee.

Shahab Salehi

Molanders etablerades 1921 med fotobutik i centrala Stockholm och riktar sig idag till yrkesutövare inom foto och grafisk industri. Man erbjuder systemlösningar och materialsupport till professionella bildmakare, som sysslar med originalframställningar och reproduktion av stillbilder, som reklam-, porträtt-, konst- och reportagefotografer, foto-
labb samt inom institutionsfotografi.

Shahab Salehi