Fotorealistisk utskriftskvalitet

Publicerad
2012-09-24
Skribent
Redaktionen

Tack vare Rho P10 320R, är det som förut verkade omöjligt – nämligen högkvalitativa fotorealistiska bilder i snabb produktion – nu fullt möjligt. Med en bredd på 3,2 m, 6 färger och 10 picoliters droppstorlek, kan den nya skrivaren skriva med en upplösning av 1000×800 dpi. Det kombinerat med Durst precisionsmekanik möjliggör att 2-punkters text blir lättläst, bilder får fotografisk kvalitet med fina klara hudtoner och detaljer som hår och bilder med rörelse i närmar sig kvaliteten i kopparplåtstryck. Allt enligt ett pressmeddelande från Molanders MSD.

Rho P10 320R

Nya marknader, som hittills har varit reserverat för fotografi, öppnas nu för industriell tryckproduktion.
Durst, uppfinnare och tillverkare av den digitala fotoskrivaren Lambda med den berömda bildkvalitén har nu överfört sitt kunnande till bläckstråletekniken och nya Rho P10 320R. Genom sin höghastighetsproduktion (157 kvm/tim i 800×800 dpi-läge och 57 kvm/tim i 1000×800 dpi-läge) är Rho P10 320R idealisk för att skriva på rullar upp till 3,2 meters bredd i en mängd olika material; papper i olika gramvikter, film, adhesiv, vinyl och polyester, textilier etc. Produktioner som ska betraktas på nära håll på t ex mässor, utställningar, museer, fordonsreklam mm kan alla printas med extremt hög kvalité.