Det här skrev vi om 2011/2012

Publicerad
2012-08-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Varje nummer av Screen&Marknaden brukar innehålla ca 100 olika redaktionella inslag; från stora reportage och artiklar till den allra minsta lilla notis. På 1,5 år eller 12 nummer blir det inte mindre än ca 1 200 inslag.
Nu har vi listat alla större reportage och artiklar och alla notiser, som omnämner ett specifikt företag.

En given fråga är givetvis; vad skriver vi om egentligen? Vi vill ju täcka flera olika branscher; från brodyr/gravyr och screentryck till promotion och presentreklam; från importörer och tillverkare till berörda slutkunder. Därför vill vi ha en bra, spännande och initierad redaktionell bredd. På så sätt får vi läsare som är intresserade och engagerade, vilket också är precis vad våra annonsörer vill ha.

På första plats kommer Företagsinformation med inslag om Öppet Hus, ny personal, priser/utmärkelser mm; närmare 90 inslag. På andra plats kommer Produktnytt och på delad tredjeplats; Mässor och Handel/Mode.
Det blir en delad fjärde plats för Branschinformation och Reklam/Marknadsföring. Sedan kommer Promotion/
Presentreklam, Miljö, Skylt, Storformat/Digitaltryck och Näringslivsinformation, Screentryck, Media och LED/Belysning.

Tittar vi bakifrån har vi på sista plats Etikett/Märkning, Förpackning, Design och Brodyr/Gravyr samt Ekonomi och Samhällsbevakning.

Inget är så bra att det inte kan bli bättre, men det känns som om vi lyckats ganska bra med våra redaktionella ambitioner. Fast väldigt mycket beror också på hur vår omvärld; från läsare till annonsörer, agerar med att ge oss tips, uppslag och idéer.

Synpunkter och kommentarer är alltid välkomna; info@screen-marknaden.se

Diagram