Bröderna Hammervald tillbaka

Publicerad
2012-05-31
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

I över ett halvår har nu Stefan och Magnus Hammervald jobbat hos sin forna konkurrent och kollega; Östling Märksystem AB. Bröderna Hammervald har varit verksamma inom tampongtryckbranschen i sammanlagt mer än 60 år.

 Hammervald

Stefan började hos Östling Märksystem AB redan på 70-talet, som då var en av pionjärerna inom tampongtryck-
tekniken. Stefans yngre bror Magnus var inte sen att hänga med och började redan under sin skolgång på 80-talet att pendla in till Östling på kvällarna för att tillverka klichéer och silikontamponger.

Efter mer än 25 år på eget håll och under sitt familjenamn Hammervald har de levererat såväl tillbehör, tryckmas-
kiner som kompletta tampongtryckautomationer till många små och stora tillverkningsföretag. Bröderna har nu hittat tillbaka till sina rötter hos Östling Märksystem AB.

Gemensamt skapar nu bröderna Hammervald tillsammans med Östling Märksystem AB en solid grund för all sorts produktmärkning genom att erbjuda tampongtryck, lasermärkning, elektrolytetsning och nålpräglingsutrustningar. De servar de flesta på marknaden förekommande maskinfabrikat med tillbehör som klichéer, silikontamponger, tryckfärger och färgkoppar.

På den nya hemsidan – www.ostlingtampongtryck.se – som är under ständig uppdatering – kan man läsa om de senaste nyheterna. Det är också värt att besöka hemsidan – www.ostling.com – för övriga märktekniker. Under 2012 kommer de att komplettera med ytterligare nya svenska hemsidor gällande de andra märkmetoderna.

Östling Märksystem AB tillhandahåller industriell märkutrustning och förbrukningsmaterial för dekormärkning, spårbarhetsmärkning och annan permanent märkning: elektrolytisk etsning, nålprägling, ritsning, lasermärkning och screen- och tampongtryckning. Östling Märksystem AB är en del av den globala Ostling Markingsystems gruppen, med moderbolag i Tyskland och dotterbolag i Schweiz, England, USA, Singapore och Kina.