Xerox behåller ledarrollen

Publicerad
2011-03-07
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Analysföretaget Quocirca utnämner för andra året i rad Xerox till marknadsledare i MPS (Managed Print Services).Som motivering anges företagets globala närvaro, lösningar som går utanför kontoret; som intern tryckproduktion och virtuella medarbetare – samt business process outsourcing och expertis kring IT-outsourcing.

-Xerox fortsatta ledarskap återspeglar att storföretag i allt högre grad söker efter innovation, förbättrade affärsprocesser och lägre kostnader, säger Louella Fernandes, chefsanalytiker hos Quocirca.

Xerox fortsätter göra investeringar för att stödja och bredda utbudet av tjänster inom MPS-området. Xerox Enterprise Print Services (EPS) är den första tillgängliga tjänsten inom MPS som hjälper företag skapa kontroll över de dokument som skrivs ut, delas och lagras över hela företaget. Oavsett om det sker på kontoret, via mobilen, från hemmakontoret eller i printcentret.