Våren spirar hos Royal Copenhagen

Publicerad
2011-03-04
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

De vackra och dekorativa äggen från Royal Copenhagen tar med sig våren och en ljummen fläkt in i ditt hem efter en lång och mörk vinter.
I år utvidgar Royal Copenhagen sin populära påskkollektion med helt nya motiv som sveper med sig en doft av vår och ljusare tider. De målade fjäderlätta fjärilarna påminner om vårens första fjäril i trädgården.

Royalcopenhagen

Dessutom lanseras en ny liten bonbonniere dekorerad med liljekonvalj. Den är perfekt för påskchokladen, och gör sig utmärkt som en vacker present fylld med påskgodis. Dessutom innehåller kollektionen ett vackert stort påskägg dekorerat med snödroppar, och klassiska påskägg med vackra gula forsythiakvistar och rosa rebis.

Med ett formspråk som förenar klassisk design med stämningsfull tradition, har Royal Copenhagen skapat poetiska former för alla som vill sätta en personlig och historisk prägel på sitt hem.
De små klassiska äggen kan både hängas upp i vårens första kvistar och även arrangeras snyggt i skålar och fat. Det aningen större gåsägget kan hängas upp i fönstret eller arrangeras tillsammans med de andra porslinsäggen. Den nya lilla bonbonnieren kan användas till choklad och godis, men är även fin som bordsdekoration.