Durst Rho 1000 vann Angel Award 2009

Publicerad
2010-01-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Angel Awards-utmärkelsen delas årligen av Image Reports Magazine. Det går till tio produkter som lanserats under året, som är innovativa och av betydelse för storformatssektorn.

Durst Rho1000 vann Angel Award 2009  (1)

Rho 1000 lanserades vid Fespa Digital som flaggskeppet i Rho-utbudet av storformat UV-bläckstråleskrivare. Det är en flatbed UV-skrivare som kan integreras i befintliga tillverkningsprocesser. Den har en maximal effekt på upp till 600 ark per timme (1250 x 800 mm) utan avbrott dygnet runt och samtidigt med optimal kvalitet.

Produktiviteten och utskriftskvaliteten har uppnåtts genom ytterligare utveckling av Durst egna Quadro Array skrivhuvudsteknik, tillsammans med en mycket effektiv arbetsflödeskonfiguration, som kan integreras i befintliga tillverkningsprocesser (screen- och offsettryck).